Pühapäeval toimus poiste Makroliiga etapp Tartus

Pühapäeval, 29. novembril toimus Tartu Ülikooli Spordihoones poiste Makroliiga etapp. Võistlustules olid nii TÜ KK/Pantrid kui ka Puumad. Pantrid võitsid mõlemad mängud ja Puumade saagiks jäi 1 võit ja 1 kaotus.

Tulemused:
KK Valgamaa/Värska II – TÜ KK/Pantrid 26:72
KK Valgamaa/Värska I – TÜ KK/Pantrid 30:70

KK Valgamaa/Värska II – TÜ KK/Puumad 39:43
KK Valgamaa/Värska I – TÜ KK/Pantrid 62:51

Treener Kaiti Vassiljeva ütles, et poisid olid tublid ja võitlesid vapralt. Tema sõnul võib eriti rahule jääda kaitsetöö ja lauavõitlusega. “Mängud näitasid ka, et võistkondlikku koostööd ja palli jagamist peame veel treeningutel harjutama, samuti tuli lihtsaid eksimusi visetel korvi alt,” ütles treener.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud