Esimese põneva finaalmängu võitis BC Kalev/Cramo

Alexela Korvpalli Meistriliiga finaalseerias algas põnevalt, kui Tartu Ülikooli korvpallimeeskond pidi tunnistama BC Kalev/Cramo nappi 98:95 paremust. Nelja võiduni peetavad seeriat läksid 1:0 juhtima tallinlased.

Esimest poolaega alustas paremini BC Kalev/Cramo, võites avaveerandi 20:25 ning poolajaks oli tablool numbrid 55:34 Kalevi poolt vaadatuna. Kolmandal veerandajal suutis Tartu Ülikool mängus püsida ja suutis korra ka vahe vähendada 15-le punktile, kuid viimast neljandiku alustati 80:61 Cramo juhtimisel. Tartlased veel alla ei andnud ning 8 minutit enne lõppu jõuti kümne punkti kaugusele. Viis minutit hiljem oli tallinlaste eduseis kahanenud ainult ühele punktile, pärast mida tuli väljakule taas Isaiah Briscoe, kes viis kodumeeskonna 96:90 ette. Kristjan Kitsing suutis seejärel tabada raske kaugviske, pärast mida tehti Sten-Timmu Sokule viga, kes tabas veel ka kaks vabaviset. Viimasel rünnakul said tartlased veel proovida viia mängu lisaajale, kuid kahjuks Kitsingu raske kolmene ei leidnud teed korvi. Raske 98:95 võit BC Kalev/Cramole.

Võitjate parimana tõi Isaiah Briscoe 17 punkti. Tartu Ülikooli parimana viskas Vytenis Cizauskas 31 punkti. Julius Kazakauskas tõi 15 punkti ja võttis 8 lauapalli ning võrdselt 13 silma tõid Kristjan Kitsing ja Tanel Sokk .

Meeskonnad kohtuvad juba uuesti 17. mail Kalevi Spordihallis ning selle mängu piletid saab osta .

No Comments

Comments are closed.