Kodusaalis alistati Pärnu Sadam

Tartu Ülikooli meeskond avas täna Alexela korvpalli meistriliigas võiduarve, kui alistas koduväljakul Pärnu Sadama 78:62.

Tartu spurtis kohe avaminutitega eest, võitis avaveerandi 22:10 ja kasvatas poolajavileks vahe 17-punktiliseks – 45:28. Kolmanda perioodi järel oli kodumeeskonna eduseis 61:46 ja suurt pinget enam mängu ei tulnudki.

Tartlaste resultatiivseim oli Kristjan Kitsing 19 punkti ja kuue lauapalliga. Steven Cook lisas 17 ja Carl Engström 11 silma. Mängujuht Tanel Sokk jagas 13 resultatiivset söötu ja viskas seitse punkti.

14-st kaugviskest vaid ühe tabanud Pärnu meeskonna tulemuslikum oli Siim-Markus Post 11 silmaga. Timo Eichfuss ja Saimon Sutt lisasid külaliste kontosse võrdselt 10 silma.

Tartul on nüüd tabelis võit ja kaks kaotust, mullu tartlastele pronksiseerias alla jäänud Pärnul võit ja neli kaotust.

29. oktoobril, pühapäeval kell 18.30 võõrustame Balti Liiga mängus Atõrau Barsõd. Kogu mängu piletitulu läheb Lõuna-Eesti korvpalliprojekti arendamisele. Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi/BC Tartu Korvpallikool koostöös Lõuna-Eesti korvpalliklubidega ja Eesti Korvpalliliiduga algatas uue projekti, mille eesmärgiks on aidata kaasa Lõuna-Eesti noortekorvpalli tugevdamisele ja seeläbi parandada ka Eesti korvpalli taset. Mängu piletid müügil PILETILEVIS.

No Comments

Comments are closed.