U-16 poisid võitsid Jõhvi-Järve Cupi

21.-23. augustil toimus Jõhvis järjekordne Jõhvi-Järve Cup, kus Salva/Rocki U16 võistkond (1999 sünd. poisid) alistas kõik vastased ning teenis U-17 vanuseklassis I koha.

Esimeses kohtumises oli vastaseks Rakvere Tarva võistkond, kes alistati kindlasti 66:39.
Punktid: Kivi 18p, Peiponen 16p, Kevvai 10p, Rosenthal 9p, Kull 8p ja Võsu 5p.

Teine alagrupi vastane oli Riia Pardaugava. Pingelises ja tasavägises kohtumises tõi meile edu tabavad kaugvisked ning hea kaitsemäng. Mäng võitsime tulemusega 50:41.
Punktid: Kivi 17p, Rosenthal 12p, Kull 9p, Kevvai 6p, Peiponen 4 ja Võsu 2p.

Vahegrupis kohtusime kahe Peterburgi võistkonnaga. Esimena tuli vastu Olimpi võistkond, kelle vastu olime ise rünnakul tublid ning nende liidri suutsime tugeva kaitsemänguga ohjes hoida, vastutasuks võit numbritega 51:35.
Punktid: Peiponen 17p, Rosenthal 13p, Kivi 9p, Kevvai 4p, Võsu 3p, Kull 3p ja Kass 2p.

Teises vahegrupimängus oli vastu teine Peterburgi võistkond Nevskija Zvezdi. Mängu saatus otsustati ära teisel veerandajal, mille me võitsime 24:15 ning antud üheksapunktilist edu suutsimegi kuni lõpuni hoida. Võit numbritega 60:51 tagas meile koha finaalis.
Punktid: Kivi 20p, Rosenthal 18p, Peiponen 10p, Kevvai 7p, Kull 3p ja Võsu 2p.

Finaalis kohtusime enda alagrupi vastase Riia Pardaugavaga, kes antud turniiril mängis taktikaliselt kõige mitmekesisemat korvpalli. Põneva ja punkt-punktilise heitluse suutsime enda kasuks kallutada alles viimase veerandaja keskel kui suutsime visata 6 punkti järjest ning enam edu käest ei andnud. Magus võit tuli numbritega 47:44.
Punktid: Kivi 18p, Kevvai 12p, Rosenthal 11p ja Peiponen 6p.

Kokkuvõteks saab öelda,et oli meie jaoks väga hea tasemega turniir, kus saime mängida aasta vanemate poiste vastu ning erinevate vastastega. Viiest mängust kolm olid väga tasavägised ja pingelised, kus poisid näitasid head närvi ning enesekindlat mängu.

Salva/Rock kooseis: Robin Kivi, Märt Rosenthal, Ander Peiponen, Robert Võsu, Joonas Kull, Egert Kevvai ja Rene Kass. Treener: Raido Rebane

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud