NÄDALA MÄNG: Hundid võtsid kodusaalis BC STARi üle võidu!

Eelmise nädala mänguks valisime Huntide ja BC STARi mängu, sest oodata oli kõva madistamist. Esimene mäng mängiti “soojenduseks” Audentese vastu, mis võideti 75:11. Nädalavahetuse oodatuim mäng ei läinud nii kergelt, kuid siiski võeti kindel võit 50:42.

Mängust oli otseülekanne ka korvpallikooli Facebooki lehel, mis on järelvaadatav SIIT.

“Esimene mäng oldi kaitses agressiivsed ja leiti hästi üksteist sööduga üles. Saadi kergeid korve kiirrünnakust. Teine mäng oli väga pingeline. Mäng möödus nagu ameerika mäed. Võit tuli tänu 3. veerandaja korvidele ja 4. veerandaja agressiivsele kaitsele. Tüdrukud olid väga tublid ja väärisid seda võitu ning said palju häid emotsioone kodusel etapil. Suured tänud kõikidele lapsevanematele ja kaasaelajatele,” sõnas tüdrukute treener Kätlin Korjus pärast mängu.
Tubli töö, Hundid! Palju õnne ja jätkake sama vägevalt!💜

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud