Mängude tulemused, 7.-10. oktoober

Heidame tagasivaate meie võistkondade möödunud nädala tulemustele.

U13 poistel oli tihe nädalavahetus. Mängudega alustati reedel Käärikul, kui Balti liiga raames mindi vastamisi soomlaste Nokia ja ukrainlaste Litvakaga. Nokia vastu näitasime head viskekindlust ja võtsime üsna kindla võidu. Odessast pärit Litvaka võistkonna alistasime Mattias Pastaku viimaste sekundite vabaviskest ühe punktiga. Laupäeval-pühapäeval ootas poisse ees U13 kvalifikatsioon. Isolatsioonikohustuste ja vigastuste tõttu õnnestus nendeks mängudeks kokku saada ainult 6 poissi. Probleeme siiski ei tekkinud ja kolme kindla võiduga saavutati koht U13 I divisjonis.

“Hea meel oli, et poisid said üle pika aja paar rahvusvahelist mängu. Nokia vastu tegime väga korraliku partii – mängisime võistkondlikult ja agressiivselt ning tänu sellele saime palju vabasid viskekohti. Ja mis kõige tähtsam – viskasime ka hästi sisse. Litvaka vastu jäime hätta nende pikakasvulise koosseisuga, mis domineeris meid lauavõitluses täielikult. Muudes elementides olime paremad meie ja suutsime pingelise lõpu enda kasuks pöörata. EMV U13 kvalifikatsioonimängudes keskendusime vabade viskekohtade leidmisele ja nende realiseerimisele. Kõige paremini saime sellega hakkama esimeses kohtumises, kui tabasime võistkonna peale muljetavaldavad 25 kaugviset (Robert Käärik 11).”Rene Sepp, U13 treener

Kääriku Spordikeskuses toimunud Balti liiga etapil osales olude sunnil ka meie U14 II võistkond, kes pidas 3 võitluslikku mängu, millest suutis ka ühe tänu Hans Erik Hänni viimase sekundi kolmesele napilt enda kasuks pöörata.

“Kuna U13 BBBL-ile jäid Gruusia võistkonnad tulemata, siis said meie U14 poisid, kes muidu vähem vastutust endale peale võtma peavad, võimaluse olla ise mängus otsustajad. Esimene mäng ei olnud rollid veel paigas ja keegi ei tahtnud liidri rolli enda õlule võtta, sellest tulenevalt suur kaotus soomlastele. Teine ja kolmas mäng olid väga võitluslikud ja läksid lõpu peale, kus mängus Viimsiga saime meie viimasel sekundil võidu ja mängus ukrainlastega tuli tunnistada vastaste nappi kahepunktilist paremust. Terve turniir olime eelkõige hädas pallikaotuste ja visketabavusega, aga vaatamata sellele suutsime kaks mängu lõpuni võrdselt mängida. Poistele kindlasti väärt kogemus.”Olari Narits, U14 II treener

U13 Balti liiga

Reede 8.10
Tartu Ülikooli KK U14 II 87:55 BC Nokia (FIN)
Tartu Ülikooli KK U13 72:56 BC Nokia (FIN)
Tartu Ülikooli KK U14 II 53:51 Kesklinna KK (Tallinn)
Tartu Ülikooli KK U13 54:53 CYSS Litvaka (UKR)

Laupäev 9.10
Tartu Ülikooli KK U14 II 47:49 CYSS Litkava (UKR)

Statistika

U13 G4S Noorteliiga

Laupäev 9.10
Tartu Ülikooli KK/PK Oliver 182:11 Rae Spordikool/Kiili SK II
Tartu Ülikooli KK/PK Oliver 137:18 TalTech BS/Haabersti SK

Pühapäev 10.10
Tartu Ülikooli KK/PK Oliver 103:45 KK Viimsi U13 Must

Statistika


Pühapäeval toimunud U14 G4S Noorteliiga põhiturniiri kohtumises olid meie võistkonnad omavahel vastamisi. Mäng osutus üllatavalt tasavägiseks.

U14 G4S Noorteliiga, pühapäev 10.10

Tartu Ülikool/KVL Ehitus 62-56 Tartu Ülikool/Tartu Bussikeskus

“Võrdne mäng, kus üks võistkond tuli mängu ära mängima ja teine võistkond võitlema. TÜ/Bussikeskuselt väga võitluslik ja hea mäng, TÜ/KVLil oli selgelt probleeme mänguks valmis olekuga. Lubamatult palju eksiti lihtsatel visetel, liialt keskenduti enda punktidele, mis omakorda lõhkus mängujoonise.Võib öelda, et lõpuks võttis tugevam oma jõuga ära, aga TÜ/Bussikeskuse poisid said sellest mängust selgelt parema emotsiooni.” Olari Narits, mõlema võistkonna treener

U15 ja U16 poiste ühendvõistkond sai pühapäeval oma tuleristsed G4S Noorteliiga U18 vanuseklassi II divisjonis. Vanemate poiste vastu näidati südikat võitlust, kuid esimesel etapil jäi veel kogemustest ja enesekindlusest puudu ning võiduarvet ei suudetud avada.

U18 G4S Noorteliiga, pühapäev 10.10

Tartu Ülikooli KK/Metec 38:87 Reinar Halliku KK
Tartu Ülikooli KK/Metec 70:88 KK HITO/BC Karjamaa

“Kuna rahvusvaheliste sarjade toimumine on praeguses pandeemiaolukorras suure küsimärgi all, siis otsustasime sel hooajal U16 poistega ka aste vanemas sarjas kaasa lüüa. Esimene etapp näitas minu jaoks selgelt selle vajadust, sest poisid olid enda jaoks uues ja tavalisest raskemas olukorras, kus siiamaani toiminud lahendused enam ei töötanud ja nad olid sunnitud heas mõttes kohanema. Mängijate ja ka meeskonna arenguks on sellised väljakutsed ülimalt kasulikult – eriti kui neid tervitada ja neisse positiivselt suhtuda.” Joosep Toome, TÜ KK/Metec treener

Nädalavahetuse lõpetas meie duubelmeeskonna karikavõistluste korduskohtumine Pärnu Sadama vastu. Võrreldes esimese mänguga suutsid meie poisid kauem seisu võrdsena hoida, kui vastased tegid otsustava spurdi teisel veerandajal ja läksid oma teed. Juba kolmapäeval (13.10) võõrustab karikavõistluste veerandfinaali esimeses kohtumises Pärnu Sadamat meie esindusvõistkond Tartu Ülikool/Maks & Moorits.

Saku Esiliiga, neljapäev 7.10
Tartu Ülikool/EVIKO 80:78 Rae Koss/Hansaviimistlus

„Võitlesime kõvasti ja lõpus leidsime viisi, kuidas võtta võit pärast neljanda veerandi suurt mõõna. See oli oluline samm, et olla löögijõuline ka neil päevadel, kui väljast visked ei kuku.“Brian McCormick, TÜ/EVIKO treener

 

Meeste karikavõistlused, pühapäev 10.10
Tartu Ülikool/Eviko 56:104 Pärnu Sadam

Statistika

 

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud