Delta spordiklubi liitub Tartu Ülikooli korvpallikooliga

Alates septembrist liitub Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubiga peamiselt Tartu ja selle lähiümbruse koolides korvpalli arendamisega tegelenud Delta spordiklubi.

Senise Delta SK ja nüüdse Tartu Ülikooli korvpallikooli spordijuhi Esko Tõnissoni sõnul paranevad liitumisega võimalused kodukoha trennist tippu jõudmiseks. „Liitumisega tekib ühtne klubipüramiidi struktuur, kus senistele Delta klubi noortele korvpalluritele tekib võimalus korvpalliharidust saada suures toimivas üksuses. Jätkame treeninguid nii linna kui selle lähiümbruse koolides, samas on poistel ja tüdrukutel ees selge rada tippkorvpallini. Ootame kõiki korvpallihuvilisi trenni ja loodame, et kodukoha kooli juures treenimise võimalus teeb selle lihtsamaks,“ sõnas Tõnisson.

Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubi juhi Gert Prantsi sõnul oli Delta spordiklubi liitumine Tartu Ülikooli Korvpallikooliga loogiline samm. „Aastaid oleme Lõuna-Eesti korvpalliprojekti raames teinud koostööd erinevate Lõuna-Eesti klubidega, samuti on meil treeninggrupid olnud mitmes Tartu lasteaias ning koolis. Delta klubi on näidanud võimekust levitada korvpallipisikut nii linna kui maakonna koolides ning see ühtib meie mõttemaailmaga. Tore, et saame koos edasi minna ja tuua koos veel rohkem Tartu linna ning maakonna lapsi korvpalli juurde,“ sõnas Prants.

Tartu Ülikooli korvpallikool pakub treenimisvõimalust nii poistele kui tüdrukutele alates 6. eluaastast. Peamiselt toimuvad treeningud Tartu Ülikooli spordihoones, aga nüüdsest ka Tartu linnas Annelinna, Kivilinna, Variku, Forseliuse, Puškini, Veeriku ja Raatuse koolides. Linnast väljaspool saab treenida Võnnu, Melliste ja Luunja koolides ning Kõrveküla koolis ja lasteaias.

Rohkem infot Tartu Ülikooli korvpallikooli treeninggruppide kohta.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud