Tartu Ülikooli korvpallikool on noortekoondiste suurim kasvulava

Suvistesse korvpalli noortekoondistesse laagritesse on kutsutud üksteist Tartu Ülikooli korvpallikooli poissi ning sellega ollakse ülekaalukalt noortekoondiste kandidaatide seas kõige enam esindatud klubi.

Noormeeste U14 koondisesse on augustikuisele kogunemisele kutsutud kolm poissi: Karl Johan Vändra, Rasmus Zirel ja Marko Pokk. U14 koondise peatreener on Martin Rausberg ning koondis teeb Tallinnas treeninglaagri ja osaleb seejärel augusti lõpus Balti matšil Riias.

U15 koondise kandidaatide seas on kolm meie korvpallikooli poissi: Jorke Aav, Espen Mägi ja Risto Soodla. Koondise peatreenerit veel paigas ei ole, aga pärast augustikuist laagrit osalevad koondislased Tallinnas toimuval Balti matšil.

U16 koondise kandidaatide sekka on peatreener Kris Killing valinud kolm Tartu Ülikooli korvpallikooli poissi: Maximus Solman, Aleksander Tassa ja Aksel Brifk. U16 koondise laagri järgne Balti matš toimub 14.-16. augustini Leedus, Druskininkais.

U18 koondise laagrisse on peatreener Heiko Rannula kutsunud kaks poissi: Sverre Aav ja Erki Urvik. U18 vanuseklassis tänavu suvel Balti riikide mõõduvõttu ei toimu, sest Läti ja Leedu otsustasid U18 koondiste programmi sel suvel peatada.

Tartu Ülikooli korvpallikooli koondisekandidaadid 2020
U14 Karl Johan Vändra
U14 Rasmus Zirel
U14 Marko Pokk
U15 Jorke Aav
U15 Espen Mägi
U15 Risto Soodla
U16 Maximus Solman
U16 Aleksander Tassa
U16 Aksel Brifk
U18 Sverre Aav
U18 Erki Urvik

Koondise kandidaatide klubid
11 – Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi
6 – Spordiklubi Nord
5 – Audentese spordiklubi
5 – Keila korvpallikool
5 – TTÜ korvpallikool
4 – Rapla korvpallikool
4 – Korvpalliklubi Viimsi
3 – Erkmaa korvpallikool
3 – Viru Pull
2 – Rae Koss
2 – A.S. PISTOIA BASKET 2000 Srl
2 – Orissaare Sport

CAMPUS PIEMONTE BASKETBALL SRL SSD
Estudiantes Madrid Club de Baloncesto
Kose Spordikool
Massanutten Military Academy
PALLACANESTRO REGGIANA SRL
Rahvaspordiklubi Kunda
Real Madrid
Saku Korvpalliklubi
Scotland Campus Sports
SEGAFREDO VIRTUS BOLOGNA
Tartu Palliklubi
USD Stella Azzurra Roma Nord

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud