Tartu Ülikool/Leopardid (2008 aasta poisid) võitsid nädalavahetusel Lätis Rujiena Kauss 2019

13-14. aprillil toimus Rujienas, Lätis järjekordne Rujiena Kauss, kus mõõtu võeti Läti eakaaslastega.

Mängude tulemused:

TÜ/Leopardid vs: A. Kraukla/VEF 61:19
TÜ/Leopardid vs: BS Marupe 39:43
TÜ/Leopardid vs Riga DSN 50:13

Poolfinaal: TÜ/Leopardid vs: BS Ogre 59:45
Finaal: TÜ/Leoprdid vs BS Marupe 57:40

Turniiri MVP: Lennart Liiva
Võistkonna MVP: Patrick Korkka
Võistkonna eriauhind: Sten Markus Adamson

Viskevõistluse võitja: Marten Tulubenski

Treener Olari Narits võtab turniiri kokku: “Saime head mängud. Alagrupis kaks kindlat võitu ja kaotus. Kaotus mängus olime hädas visketabavusega. Poolfinaal Ogrega oli turniiri selgelt kõige parem mäng, suutsime oma plussid ära kasutada ja minu arvates turniiri kõige tugevamat võistkonda võita. Finaal Marupega oli nagu kaks erinevat mängu. Meie algus oli kohutav, nii palju rumalaid lahendusi, kui me suutsime pooleteist veerandi jooksul teha, ei tulegi ette. Kui poolaja lõpuni jäi 3 minutit olime taga 12:24! Sellele järgnes 11:0 spurt ja poolajaks olime taga vaid 23:24. Teisel poolajal haarasime kohe inistatiivi ja kolmanda veerandi lõpus olime juba ees 37:31. Viimasel veerandil lagunesid vastased täiesti ja turniiri võit tagati tulemusega 57:40. Saime head mängud enne BBBLi finaalturniir, mis algab juba reedel. Pluss poisid said vägevad auhinnad lätlaste NBA mängija Bertansi autogrammiga särgid . ”

Võistkond mängis Rujienas järgmises koosseisus:

Nr. 2 Lennart Liiva
Nr. 4 Jaan Pruulmann
Nr. 5 Richard Saaron
Nr. 6 Hans Erik Hänni
Nr. 15 Patrick Korkka
Nr. 21 Martin Aasma
Nr. 27 Marten Tulubenski
Nr. 29 Sten Markus Adamson
Nr. 30 Jeremi Mäekala
Nr. 35 Martin Vels

Treener Olari Narits

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud