Tartu Ülikool/Eviko pidi EYBli etapil Tallinnas tunnistama teises mängus Moskva Gloria 49:52 paremust

Tartu Ülikool/Eviko pidi EYBli etapil Tallinnas tunnistama teises mängus Moskva Gloria 49:52 paremust.

Treener Narits mängust: “Parem võistkond võitis, esimesel kolmel veerandil lasime vastastel peale suruda nende mängu ja jäime selgelt hätta nende tugeva survega. Viimasel veerandil, kui vastane hakkas väsima, tulime mängu tagasi ja omasime võimalust ka mäng lisaajale viia, paraku ei õnnestunud Markusel ja Richardil viimasel sekundil kolme punkti joonelt taba ja nii tuli tunnistada vastaste paremust. Statistikat vaadates hakkab silma, et tegime jälle 19 pallikaotust ja vabaviskejoonel tabasime vaid 36% (14st 5). Positiivne on see, et poisid võitlesid lõpuni ja näitasid sisu.”

Punktid:
Kardo Kilk (pildidl) 20p. 4rs.
Kaspar Sepp 10p. 10lp.
Richard Rivik 10p.

Mängud jätkuvad täna Siili Pallimängude saalis:

kell 10:00 Tartu Ülikool/Eviko vs BC Samara
kell 17:00 Tartu Ülikool/Eviko vs Moskva CSKA

Edu poistele!

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud