Tartu Ülikooli Korvpallikooli U14 võistkond võitis I divisjonis TTÜ/Rae Spordikool 05

Koduses Tartu Ülikooli Spordihoones olid poisid pühapäevahommikuses mängus alguses pisut unised aga kogusid ennast ning läksid poolajaks juhtima 40:30. Teisel poolajal hakkas aga vahe sulama ning vastased hiilisid punkt-punkti haaval lähemale, lõpuks mäng meile seisuga 74:71.Mängu lõpus oli TTÜ poistel võimalik mäng viigistada aga kolmepunktivisked ei tabanud.
Positiivne oli kindlasti see, et hoolimata pingelisest lõpust, hoidsid väljakul olnud mängijad edu ja ei andnud alla. Samuti teeb head meeld, et praktiliselt kõik väljakul käinud poisid said käe valgeks.

Nüüd tuleb pikem paus – järgmine mäng U14 EMV 10.03

Täname kõiki toetajaid saalis ja kodudes! @ Tartu, Estonia

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud