Tartus toimusid mini-klassi G4S Noorteliiga etapid

Nädalavahetusel võõrustasid TÜ Spordihoones I divisjoni etappi Tartu Ülikooli Korvpallikooli Draakonid.
Laupäeval alistasid Draakonid Tiit Soku KK/SK Nord I ja II võistkonna, vastavalt numbritega 59:50 ja 106:11. Pühapäeval võideti esimeses mängus TTÜ KK/Haabersti SK 96:25, kuid teises mängus saadi turniiritabelisse esimene kaotus, kui tunnistati Audentese SK 63:56 paremust.

Tartu Ülikooli Korvpallikooli Jaaguarid osalesid samal ajal II divisjoni etapil Turu tn spordihoones, mis läbiti taaskord täiseduga. Jaaguarid alistasid laupäeval Viru-Nigula Hundid 63:34 ja Tamsalu Los Toros’e 83:21, pühapäeval Väike-Maarja RSK 50:40 ja Kadrina Karud 65:16.

Järgmised mini-klassi EMV etapid on võistluskalendri järgi plaanis pidada 19. jaanuaril.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud