BC Tartu/ Eviko võitis U15 EYBLi kolmanda etapi Vilniuses ja tagas koha superfinaalis!

BC Tartu/ Eviko võistkond, kes on täiendatud kolme Rapla KK poisiga sõitis Vilniusesse teadmisega, et kolm võitu etapil, tagavad koha superfinaalis. Sellega said poisid ka edukalt hakkama. Turniiril saadud neli võitu ja kaotus tagas etapil esimese koha. Turniiri parimaks mängijaks tunnistati BC Tartu/Eviko mängija Kardo Kilk!

Tulemused Vilniuse etapil:

BC Tartu/Eviko vs Moskva CSKA 45:59
BC Tartu/Eviko vs: A. Sabonis BS 60:44
BC Tartu/Eviko vs: BC Runa 66:33
BC Tartu/Eviko vs: BS Trinta 50:27
BC Tartu/Eviko vs: BS Kalininskaya 55:52

Treener Narits võtab etapi kokku järgnevalt: ” Uskumatu etapp, poisid ületasid ennast ikka korralikult, ka CSKA-ga olime ilusti mängus, aga lõpus meie eksisime ja nemad panid kõik ära ja nii see mäng ära läks. Samas Sabonise vastu suutsime ise kindlamad olla ja mängu viimasel veerandil enda kasuks keerata. Etapi ühtsusest annab märku, et CSKA kaotas nii Trintale, kui ka Kalininskayale jäi etapil üldse kolmandaks.
Nelja võiduga tõusime põhihooaja lõpuks jagama 3-6. kohta, kokkuvõttes “surnud ringiga” jäime neljandaks. Kui aus olla, siis hooaja alguses ei osanud finaalturniirist unistadagi, aga poisid on teinud uskumatult kõva hooaja ja väärivad seda kohta igati. Eks läheme ja naudime võimalust mängida selle vanuse parimatega”.

BC Tartu/Eviko mängis Vilniuses järgmises koosseisus:

Kaspar Sepp, Marten Savva, Richard-Sven Rivik, Tristan Laansalu, Albert Raudsepp, Märt Kilgi, Markus Medvetski, Markus Heinakroon, Erik Pärnapuu, Kardo Kilk, Markus Ladoga Treener Olari Narits

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud