TÜ korvpallikooli U10 poisid saavutasid III koha

Tartu Ülikooli korvpallikooli U10 poisid, keda treenivad Olari Narits ja René Sepp, saavutasid Balti Liiga TOP8 turniiril III koha. See tähendab seda, et turniiriga suutsime oma edetabeli kohta ühe võrra parandada ja aprillis peetavasse superfinaali lähme Balti Liiga kolmanda tiimina.

3. koha mängus alistati 41:33 tugev lätlaste DSN, kellele sügisel kahe punktiga kaotati. Edu tõi kõva võitlus ja meeskondlik kaitse. Suudeti edukalt vastaste liidreid pidurdada ning rünnakul piisavalt tervust luua.
Kogu turniiri saldoks jäi 3 võitu ja 2 õpetlikku kaotust. Poistega võib rahul olla, sest kõik pingutasid ka kaotusmängudes nii nagu suutsid. Arvestada tuleb ka asjaolu, et Vilniuses mängisime suurde korvi, millega meie poisid veel väga harjunud ei ole. Nüüd tuleb veel usinamalt treenida ja parandada neid elemente, millega jäime hätta CSKA ja VKMi vastu, et superfinaalis neile juba hambaid näidata!
Tänud kohapeal käinud vanematele transpordi ja kaasa elamise eest!

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud