Lõuna-Eesti U11 poisid osalesid hooajal esimesel BBBL etapil

28.-30. septembril toimus Läti pealinnas Riias poiste U11 vanuseklassi esimene BBBL etapp. Võistlustel osales ka Lõuna-Eesti Korvpalliprojekti võistkond South-Estonia United. Kolmel päeval peeti 5 mängu, vastasteks Läti ja Venemaa noored. Mängud toimusid hubases Turiba Kõrgema Ärikooli saalis. Enamus mängudest tehti YouTubes otseülekanded ja neid saab ka järele vaadata.

Lõuna-Eesti U11 võistkond on sel aastal ühtlase koosseisuga ja võitlushimuline. Igas mängus suutis keegi üllatada ning enamus mängijaid täitsid oma ülesandeid edukalt. Rollid loksusid kenasti paika ning mida mäng edasi, seda rohkem mõistsid mängijad ja treener, mida keegi suudab ning mida kellegilt oodatakse. Võiskond hoidis kokku ja toetas üksteist, mis on väga oluline.

Kokku saadi kolm võitu ja need kõik tulid Venemaa klubide üle. Sankt-Peterburgi ATS alistati 50:30, Sankt Peterburgi Nevskie Zvezdi 70:29 ja Moskva Runa 48:26. Alla jäädi Valmierale 45:57 ja Marupe SC-le 17:57. Lätlased mängisid agresiivsemalt kui venelased ning sellise mängustiiliga kohanemine võttis poistel aega.

Täname toetajaid tänu kellele sai see tore võistlusreis teoks: Zebra Autokool, Raidor, Eesti Korvpalliliit, Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud