Tartu Ülikooli korvpallikooli U10 poisid osalesid nädalavahetusel oma elu esimesel Balti liiga etapil

Tartu Ülikooli korvpallikooli U10 poisid osalesid nädalavahetusel oma elu esimesel Balti liiga etapil. Vastamisi mindi tugevate Läti ja Leedu võistkondadega. Kuigi esimesel päeval oli poistel keeruline toime tulla Riia tiimide agressiivse mängustiiliga, siis positiivse poole pealt võib välja tuua selle, et kordagi ei antud alla ja võideldi end alati mängu tagasi. Siiski jäi reede saldoks kaks nappi kaotust. Järgmistel päevadel olid meie poisid veelgi rohkem tahtmist täis ja see realiseeriti kolmeks võiduks. Kõige pingelisemas mängus Saule ASKA vastu panime enda paremuse maksma alles lisaajal. Seega kokkuvõtteks etapilt positiivne saldo: 3 võitu, 2 kaotust. Esimese etapi järel paikneme 14 võistkonna seas 4. kohal.

Kommentaar: Parema õnnestumise korral oleksime võinud etapilt tagasi tulla ka viie võiduga, kuid võitudest veel tähtsam on see, et meie mängijad said hulgaliselt väärtuslikke kogemusi. Igast mängust oli midagi õppida ja arengut oli ka platsil näha – olime võitluslikumad, liigutasime paremini palli ja paiknesime nii rünnakul kui kaitses järjest paremini.

Tulemused: Tartu Ülikooli korvpallikool – BS Riga 36:42
Tartu Ülikooli korvpallikool – DSN 31:33
Tartu Ülikooli korvpallikool – Pardaugava 47:14
Tartu Ülikooli korvpallikool – Saule ASKA 30:24
Tartu Ülikooli korvpallikool – Visaginas 48:14

Poisse juhendasid etapil treenerid Gert Prants ja René Sepp. Lisaks andsid suure panuse võistkonna mängu poisid, keda igapäevaselt juhendab Olari Narits. Tänud vanematele, kes aitasid transpordiga ja elasid kohapeal kaasa!

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud