Tartu Basket Cup 2018 edukalt seljataga

Eile lõppes Tartu Basket Cup 2018. Reedest pühapäevani lustis Tartu Ülikooli Spordihoones ligi 600 kossunoort. 42 võistkonda olid kohale tulnud Venemaalt, Lätist, Leedust, Soomest, Gruusiast ning Eestist. Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi poolt korraldatud mõõduvõtmise patroonideks olid legendaarsed Tartu korvpallurid Anatoli Krikun ja Marek Doronin. Võisteldi viies vanuseklassis ja kokku toimus nädalavahetusel 104 mängu. Haaravad lahingud andsid kõikidele lastele vahva ja väärt kogemuse ning pealtvaatajatele unustamatu emotsiooni. Lisaks korvpalli mängimisele said poisid ennast proovile panna SKLZ Challenge Night’il, kus võrreldi oskusi osavusrajal, visketäpsuses ja pealtpanekuvõistlusel. Õhtu meeleoluka läbiviimise eest hoolitsesid Tartu korvpalliga tihedalt seotud legendaarsed DJ-d Erlend Aav ja Marko Kiljak.

Korraldajatel on ainult hea meel kiidusõnade üle, mis tulid osalejatelt peale turniiri: Allar-Raul Antson, Rapla KK treener: „Väga, väga vinge ja lahe turniir teil! Täiesti omanäoline ja eristub teistest suurturniiridest. Meeldis nii mängijatele kui ka lastevanematele, rääkimata treeneritest.“ Lelde Bérzina, Sigulda treener: „Täname suurepärase turniiri eest!“
Amrosi Ormotsadze, Tbilisi Iberi Basketi treener: „See ei ole korvpalli turniir, see on korvpalli festival. Tahame siia järgmisel aastal tagasi tulla, kõikide vanustega!“

Üritust aitasid läbi viia toetajad: Tartu Linn, Tartu Kultuurkapital, KULKA Tartumaa Ekspertgrupp, KULKA Kehakultuuri ja spordi sihtkapital, SKLZ, Sportland, Saku, Sajoli, Kaupmees, Nõo Lihavürst, Kommipomm, Kikas, Rõngu Pagar, Coop, Tartu Mill, Timer, Hobi Kaardid, perekond Kull, perekond Saar, perekond Peemot, perekond Saaremägi.

Meie koostööpartnerid: Toiduproff, Hotell Dorpat, Hotell Tartu, Hotell Raadimõisa, Hotell Barclay, Hostel Hektor, Hostel Tamme, Hotell Starest, Sõbra maja, restoran Papa Carlos, Ahhaa Teaduskeskus, Aura Veepark, Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseum, Boost, Tartu Kesklinna kool, Kohtunikeklubi Vile,
Eesti Korvpalliliit.

Soovime tänada Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi töötajaid, treenereid, administraatoreid ning töömehi suure panuse eest nädalavahetusel!
Suur tänu inimestele, kes andsid vabatahtlikult oma suure-suure panuse: Robert Ramler, Siim Oliver Oja, Raimond Saaremägi, Peeter-Toomas Tael, Andreas Närep, Polina Ignatjeva, Eleriin Vaino, Liina Vähi, Gerli Lõhmus, Tiina Teder, Maria Kristiina Prass, Erlend Aav, Marko Kiljak, Ivo Hunt, Kaire Kuśkis, Anton Vassiljev, Riinu Vassiljev, Tiina Eksi, Kristi Praakle, Rena Kruus,
Tarvi Kliimask, Marlene Tammoja, Kadri Mäeots, Mario Mäeots, Annika Savi, Raidi Metsa, Marit Liiva, Enn Kull, Eda Kull, Tiina Terasmaa, Merlis Muravljov, Kristina Jegorova, Piret Zirel, Joel Zirel, Signe Leola-Peemot, Peeter Peemot, Marju Asarov, Helina Esnar, Kristo Esnar, Katrin Ubaleht, Indrek Laik, Indrek Vähi, Taivo Teeväli, Ingrid Kiisk, Merlin Praks, Kristjan Saar, Raigo Häelme, Erki Viirpalu. Kindlasti oli abilisi veel. Eriline tänu turniiri patroonidele Anatoli Krikunile ja Marek Doroninile.

Eriline tänu Joosep Toomele, kes aitas ajakavade koostamisel, SKLZ Challenge Night’i läbiviimisel ning palju veel. Eriline tänu Martin Otto Parvele ja Steve Cook’ile ägedate pealtpanekute eest SKLZ Challenge Nightil! Eriline tänu Vahuri Eksile, kelle abiga tulid kõik Tartu Basket Cup trükised ning disain. Ürituse üks peakorraldajatest oli lapsevanem Dmitri Desjatnikov. Tema aitas leida turniirile palju võistkondi, tema head ideed andsid üritusele oma näo ning abivalmidus aitas lahendada muresid, mis turniiri korraldamisel ikka ette tulevad.
Teine peakorraldaja oli projektijuht Janeli Lilleallik. Tema suhtles kõikide võiskondadega, manageeris vabatahtlike tööd, hoolitses tabelite ja kõige muu eest. Asendamatu korraldaja, kes saab hakkama kõikide asjadega, mida ette võtab.

Tulemused, galerii ning muu info:
https://www.facebook.com/tartubasketcup/

BC Tartu Korvpallikooli noortekorvpalli juht Gert Prants

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud