Nädalavahetusel toimus Lõuna-Eesti Korvpalliprojekti laager

7. aprill kuni 8.aprill toimus Nõos kahepäevane Lõuna-Eesti Korvpalliprojekti laager. Viimasel päeval tehti üks kergem taktika trenn ning mõõtu võeti BC Tartu eakaaslastega. Zebra jäi alla 19:82 ja Raidor 43:45. Päeva lõpus said poisid Nõo Lihavürsti ja A. Le Coqi poolt välja pandud auhinnad, mis olid mõeldud viskevõistluse võitjatele ja mängude parimatele. Raidori võistkonna väljaviskamise parimad olid: Romet , Karl Robert ja Marvin. Vikekunnis 1.Daniil 2.Aleksander 3.Kristen Vabavisete järjestus: 1.Rasmus 2.Aleksander 3.Romet. Zebra teami paremad väljaviskamises olid Villem, Gregor ja Aston. 3-se kunnid olid 1. Gregor 2.Romio 3.Oliver ja vabavisete parimad 1.Paul 2.Gregor 3.Sander. Mängu parimad olid Raidoril Taavi ja Zebra teamil Aston!
Tänu kõikidele toetajatele ja Nõo Spordihoonele!

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud