BC Tartu 2007 osales BBBLi etapil Riias

BC Tartu 2007 sündinud poisid käisid möödunud nädalavahetusel Balti Liiga etapil Riias, Keizarmezsi Spordikeskuses. Tegemist oli hooaja kolmanda etapiga, kus vastamisi olid põhiturniiril alagruppides top 5 koha saanud võistkonnad. 

Meie poiste saldoks jäi 2 võitu ja 3 kaotust. Võidud tulid lätlaste Saldus/Jaunsardze (49:38) ja Tiit Soku KK/SK Nord (44:35) vastu, alla jäädi leedu VKM-ile (23:53), lätlaste Jugla-le (19:47) ja leedu Mažeikiai-le (28:40). Etapi kasulikuimaks mängijaks tunnistati Hendrik Metsa (alumisel pildil).
Treener Joosep Toome sõnul olid mängud teiste balti riikide tippu kuuluvate võistkondade (VKM ja Jugla) vastu väga kasulikud: “Nii poisid kui ka treener said aimu, mida tuleb eelkõige trennides ja mängudeks ettavalmistamisel teha, et järgmine tase saavutada ja tippklubidele rohkem hambaid näidata.”
BBBLi U11 finaalturniir top 16 võistkondade vahel on praeguse seisuga toimumas 13.-15. aprillil Lätis, Siguldas. Vahepeal, 31. märtsil, osalevad BC Tartu 2007 poisid veel Makroliiga etapil Kohtla-Järvel.
Suured tänud fännidele koha peal ja YouTube’i vahendusel kaasa elamast!

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud