BC Tartul tuli Saku esiliigas alla vanduda G4S Noorteliiga II võistkonnale

Kolmapäeva õhtul (21.02) toimus Tartu Ülikooli spordihoones järjekodne Saku esiliiga kohtumine, kus BC Tartu kohtus G4S Noorteliiga II võistkonnaga ning pidi tunnistama külaliste paremust tulemusega 67:81.

Mängu esimene poolaeg kulges selges külaliste initsatiivil, koduvõistkond mängis küll välja häid viskekohti aga realiseerimisega oli suuri probleeme (visketabavus 21%). Teisel poolajal suudeti küll näidata paremat mängupilti aga ohtlikusse kaugusesse vastasele ei saadudki.

Peale kohtumist ütles BC Tartu treener järgmist: „Positiivseid emotsioone tänane mäng kahjuks ei pakkunud. Alustasime kuidagi loiult ja uimaselt ja tahtest ning võitluslikkusest jäi kõvasti puudu. Ka visketabavusega olime kogu kohtumise vältel hädas aga selle taha ei poe. Lühidalt öeldes olime täna kehvad, igasmõttes“.

Järgmise kohtumise peab BC Tartu 9.03 Tartu Kalev/Estiko vastu.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud