Saku esiliigas tuli alla vanduda BC Kalev/Cramo I võistkonnale

Reede (1.12) toimus Tallinnas, Sõbra spordihallis järjekordne Saku esiliiga kohtumine, kus BC Tartu noored olid külla sõitnud BC Kalev/Cramo I võistkonnale. Kahjuks tuli tartlastel tunnistada väljakuperemeeste 78:67 paremust.Kohtumine algas tasavägiselt ja võrdselt, esimene veerandaeg 20:19 Tartule. Teisel veerandajal pani koduvõistkond enda kogemused maksma ja poolajaks olid tartlased taga 31:41. Kolmas veerandaeg oli teise koopia ning tundus juba, et mäng ongi otsustatud – BC Tartu oli jäänud kaotusseisu 43:64. Noored tartlased ei andnud aga alla vaid võitlesid ennast tasapisi lähemale ning minut enne mängu lõppu jõuti veel 7 punkti kaugusele (67:74) – kahjuks viimasel minutil suutis korvi saada ainult koduvõistkond ja BC Tartul tuli tunnistada kaotust numbritega 67:78.

Kaotajate treener Raido Rebane sõnas peale mängu järgmist: „Suutsime mängida 2 korralikku veerandaega – esimese ja neljanda. Teine ja kolmas veerand oli probleeme enda rünnakute organiseerimise ja lõpetamisega – palju rumalaid lahendusi ja kiirustatud viskeid. Mängus jäime hätta lauavõitluses, kus andsime vastastele liiga palju kordusviskeid ründelaua näol. Seda oli enne mängu juba karta, et korvialt oleme täna haavatavad, sest tsentreid meil seekord erinevatel põhjustel kaasas ei olnud. Rõõmu tegi mõne mängija õnnestumine, kes esiliigas pole nii korralikku mängu teinudki. Samuti see, et sundisime enda aktiivsusega vastaseid 18 pallikaotust tegema. Negatiivse poolepeale võib kanda juba mainitud lauavõitluse (kaotati 35:52) ja äärmiselt nigela kolmepunkti visete tabavuse (17/1 ehk 5,9%).“

Järgmine kohtumine BC Tartul on Saku esiliigas eeloleval kolmapäeval (6.12) kui TÜ spordihoones kohtutakse Kohila SK/Webware võistkonnaga kell 19.00. Peale seda kohtumist on Tartu võistkonnal pool põhiturniirist mängitud ning üks kord saab iga võistkonnaga veelkord rindapista.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud