BC Tartu/Eviko pidi tunnistama Gran Canaria akadeemia 56:68 paremust

Tartlased alustasid mängu agressiivsete hispaanlaste vastu uniselt ja avastasid end peagi 3:15 kaotus seisust. Veerandi lõpp ja teine veerand parandati oma kaitsemängu ja ka rünnakul hakati taba, poolajaks suudeti vahevähendada neljale punktile 28:32.Juhtuma hakkas teisel poolajal, kui saali valgustus otsustas jukerdama hakata ja tugem vihmasadu muutis saali niiskeks ja libedaks. Saime hästi minema ja kahe minutiga olime juba ise ees 38:34, kahjuks sellega meie jaoks head uudised lõppesid. Hispaanlased vastasid 15:1 spurdiga, mille käigus tegime 7 pallikaotust!!! Et sellest veel vähe pole, väänas meie liider Kardo Kilk põlve ja pidid peale mängu käima haiglas uuringul – õnneks on tegemist vaid kerge ehmatuse ja venitusega, aga tänase koha mängu jätab ta vahele.
Neljas veerand veel üritati, aga libe põrand ja vastaste hea kaitse oli see, mis ei võimaldanud vahet vähendada. Lõpuks mäng hispaanlastele tulemusega 68:56

Punktid: Heinakroon 14p. Ladoga 11p.

Täna mängib BC Tartu/Eviko turniiril 5-6 kohale, kui minnakse vastamisi The Academy Spainiga, keda alagrupis võideti kuldse korviga.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud