BC Tartu U11 (2007) osales nädalavahetusel BBBL-i etapil Vinnis

Läinud nädalavahetusel toimus Vinni Spordikompleksis hooaja teine U11 vanuseklassi poiste Balti Liiga etapp. Alates reede hommikust kuni pühapäeva lõunani pidas BC Tartu võistkond 5 mängu: vastasteks Moskva CSKA I, Audentese SK, Lõuna-Eesti/Raidor, Valmiera ja Moskva CSKA II.

Turniiri favoriidiks oleva Mosvka CSKA võistkondadelt tuli vastu võtta kindlad kaotused (14:55 ja 18:73), aga ülejäänud kolme vastasega peeti 3 tasavägist lahingut. Audentese SK vastu saavutati võit 41:39, Lõuna-Eesti/Raidorile kaotus 34:37 ja Valmierat võideti numbritega 46:34. Seega jäi etapi saldoks 2 võitu ja 3 kaotust. Kokkuvõttes saavutati alagrupis 3 võidu ja 6 kaotusega 5. koht. Järgmine etapp vahegrupi mängudega toimub tuleva aasta märtsi alguses Salduses või Šiauliais.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud