BC Tartu lõpetas U12 BBBL-i etapi võidukalt!

Tänases kohtumises saadi jagu Livani (Läti) võistkonnast 68:30. Poisid olid mänguks hästi valmis ning surusid vastastele oma tahtmise peale nii kaitses kui rünnakul. Eksimusi tuli küll ette aga positiivset oli ka palju. Väljakul käinud 13st mängijast said käe valgeks 12. Etapi saldoks jäi 2 kaotust ning 3 võitu. Nagu alati on nendest numbritest tähtsam kogemus ning õppeprotsess mängudes.  Peale 10 mängu on meie tiimil 7 võitu ning 3 kaotust. Statistika ja muu leiate BBBL-i kodulehelt bbbl.info. Viimase etapi täpne toimumise koht ja aeg on veel selgitamisel. Täname kõiki abilisi, fänne ning toetajaid etapil! Eriline tänu läheb lapsevanem Dmitri Desjatnikovile! Samuti aitas etapi edukale kulgemisele kaasa Nõo Lihavürst ning Piilia Kaubandus OÜ!

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud