U18 eliidis esimene kaotus

Pühapäeval (12.11) sõitis BC Tartu I võistkond Keilasse, et seal pidada järjekordne eestikate mäng kohaliku korvpallikooli vastu. Tasavägise mängu saatus otsustati viimaste minutitega kui tartlastel tuli tunnistada koduvõistkonna nappi paremust tulemusega 84:88.

Ainult kuue mängijaga Keilasse sõitnud Tartu treeneri poolse kommentaari pärast mängu kõlas järgmiselt: „Nii nagu teisipäevane karikamäng Keilaga oli ka tänane tasavägine. Suutsime kenasti mänguplaanist kinni pidada enamuse ajast. Viimasel veerandajal ei saanud enam omalauda kontrolli alla ja andsime seal 7 lauapalli  ära – seda on selgelt liiga palju ning paljuski selle taha see mäng jäi.“

Järgmine mäng on BC Tartu I võistkonnal järgmine pühapäev (19.11) kui koduväljakul kohtutakse KK Viimsi võistkonnaga.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud