Saku esiliigas tuli BC Tartul tunnistada Tamsalu Los Toros/Karude paremust.

Reede, 3.11, sõitis BC Tartu võistkond Saku esiliiga mängule Tamsallu, kus kohtuti Los Torose/Karude võistkonnaga ning vastu tuli võtta kindel 76:106 kaotus.Mäng otsustati põhimõtteliselt ära esimese veerandiga, kus koduvõistkond pani enda paremuse maksma tulemusega 30:10. Sealt edasi noored tartlased küll kosusid ja mäng võrdsustus aga vastastele ohtliku kaugusele enam ei jõutud. Viimasel veerandajal tegid kogenenumad Tamsalu mängijad veel ühe 10 punktilise vahespurdi ja mäng lõppeski 76:106 kaotusenumbritega.

Peale mängu ütles tartlaste peatreener Raido Rebane: „Mängu alguses oli meil suuri raskusi püsida vastaste tempos. Mängu edenedes sai mõni mängija ehmatusest üle ning suutsid juba teha väga kenasid liigutusi ja otsuseid. Arvestades meie kooseisu, oli mängupilt täitsa hea kui välja jätta esimesed 5 minutit ja neljanda veerandaja esimesed viis minutit. Nüüd oleme erinevatel põhjustel mitu mängu pidanud pooliku kooseisuga, ootan eesseisvaid mänge, kus see olukord peaks muutuma.“

Järgmine BC Tartu esiliiga mäng on reedel (10.11) kui TÜ spordihoones kohtutakse kell 18.30 KK Viimsi võistkonnaga.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud