Saku esiliigas tuli alla vanduda KK Viimsile

Reede (10.11) õhtul kohtusid TÜ spordihoones Saku esiliiga järjekordses mängus BC Tartu ja KK Viimsi. Tasavägise ja põneva mängu suutis enda kasuks pöörata täna tormilisele viimasele veerandajale külalisvõistkond KK Viimsi.Mäng kulges esimesed kolm veerandaega koduvõistkonna nõrgas initsiatiivis ja eduseisu suurendati iga veerandajaga mõne punkti võrra – enne neljandat veerandaega juhtis BC Tartu 9 punktiga.

Viimasel veerandajal lasti aga panna külalisvõistkonnal tõeline tulevärk püsti, KK Viimsi viskas koguni 33 punkti ning koduvõistkonnal tuli vastuvõtta mõru kaotus numbritega 89:94.

Treener Rebane oli selgelt pettunud ja ütles pärast mängu järgmist: „Üle mitme mängu oli meil koosseis liigatasemele vastav ning kolm esimest veerandaega kontrollisime mängu. Kahjuks aga jättis korvialt realiseerimine tugevalt soovida. Kõige rohkem meelehärmi valmistas see, et meie eksimused karistas vastane kiirelt kohe korviga. Nii et mitme möödaviske hind oli poole suurem kui ainult see 2 punkti, mis tulemata jäi. Hoolimata sellest juhtisime mängu viimase veerandajani, siis aga lasime vastastel teha esimese kolme minutiga 12:2 vahespurdi ja sattusime paanikasse. Rünnakul oli liikumiste ülesvõtmine problemaatiline ning ka kaitses ei suutnud vastaseid pidurdada. Väga valus kaotus.“

 

Järgmine kohtumine seisab BC Tartul ees neljapäeval (16.11) kui Audentese spordihoones kohtutakse G4S Noorteliiga võistkonnaga.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud