BC Tartu/Eviko U15 alustas mänge BBBLis

3-5. novembrini osales BC Tartu/Eviko (treener Olari Narits) BBBLi (Baltic Basketball Boys League) esimesel etapil Riias. Hooajal 2017/18 osaleb BBBL U15 sarjas 19 võistkonda Eestist, Lätist, Leeedust, Soomest, Rootsist, Venemaalt ja Valgevenest.Riia etapi tulemused:

BC Tartu/ Eviko vs VEF Skola 33:69
BC Tartu/ Eviko vs CSKA 2004 41:44
BC Tartu/ Eviko vs BS Ridzene 51:23
BC Tartu/ Eviko vs East Ball 50:25
BC Tartu/ Eviko vs Kirovskaja 39:31

Treener Narits võtab avaetapi kokku ” Kolm võitu ja kaks kaotust pole iseenesest halb tulemus, samas jääb kripeldama kaotus CSKA vastu, selles mängus olime meie enamus mängust ees, kahjuks liigne enesekindlus ja lubatud eksimused vabaviksejoonel tõid kaasa kaotuse. Üldiselt täitis etapp oma eesmärgi, need kes EYBLis said vähem mänguaega, said nüüd ennast proovile panna ja näiteks Markus Medvetski oli väga positiivne üllatus.”

Esimese etapi võistkonna parim mängija Kaspar Sepp.

Täpsemat infot ja statistikat leiab BBBLi kodulehelt:http://bbbl.info/u14/team/4616107/

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud