BC Tartu U11 osales Jõhvis Makroliiga etapil

BC Tartu U11 käis nädalavahetusel kahe võistkonnana Jõhvis Makroliiga etapil. 

Mõlemad võistkonnad (BC Tartu Kiskjad ja BC Tartu Kahurid) pidasid kordamööda 3 mängu samade vastastega, kelleks olid lisaks võõrustajatele Jõhvi SK-le veel Reinar Halliku Korvpallikool ja Tiit Soku KK/SK Nord. Kui kindlad võidud saavutati Jõhvi SK ja Tiit Soku KK/SK Nord üle, siis sarnaselt saadi 2 nappi kaotust Reinar Halliku KK-lt – Kiskjad lõpuminutite thrilleris kõige napimalt 1 punktiga.

Tulemused:

BC Tartu Kahurid 61:26 Jõhvi SK

BC Tartu Kiskjad 62:31 Tiit Soku KK/SK Nord

BC Tartu Kahurid 48:55 Reinar Halliku KK

BC Tartu Kiskjad 57:37 Jõhvi SK

BC Tartu Kahurid 72:38 Tiit Soku KK/SK Nord

BC Tartu Kiskjad 47:48 Reinar Halliku KK

Treener Joosep Toome jäi kokkuvõttes päevaga rahule: „Makroliigas on hea võimalus kõigil poistel oma oskusi näidata ja nägin paljudes neist midagi uut ja rõõmustavat. Loodan, et mööda külge ei jookse maha ka väga õpetlikud napid kaotused.“

Järgmine Makroliiga etapp toimub juba järgmises aastanumbris 3. või 4. veebruaril.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud