BC Tartu vandus esiliigas Paide võistkonnale alla alles lisaajal

Reedel (6.10) kohtusid TÜ spordihoones Saku esiliigas BC Tartu ja Paide Viking Window.Mängu alguses omas initsiatiivi koduvõistkond ning juhtis enamus mängust. Samas Paide võistkond püsis koguaeg 4-6 puntki kaugusel. Mängu normaalaja lõpus oli mõlemal võistkonnal võimalus mäng enda kasuks kallutada aga kumbki võistkond polnud edukas ning mäng läks lisajale, kus paremini suutis enda võimalusi realiseerida külalisvõistkond. Selgelt pettunud BC Tartu treener Raido Rebane lausus pärast mängu järgmist: „ Tegime mängu jooksul 30 pallikaotust, millest 20 said vastased kohe vaheltlõikena kätte – see teeb sõnatuks. Kõigele vaatamata püsisime me mängus ja omasime võiduvõimalust. Lõpp oli loto – üks tabav vise meiepoolt ja seis oleks võinud olla teistpidi…aga olgem ausad, me ei väärinud täna võitu.“

BC Tartu – Paide Viking Window 77:84

Järgmine mäng on BC Tartul neljapäeval (12.10) kui EMÜ spordihoones kohtutakse kell 20.15 EMÜ SK võistkonnaga.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud

Skip to toolbar