BC Tartu U12 poisid alustasid Balti Liigat!

Läinud nädalavahetusel mängisid Riias Balti Poiste Korvpalli Liiga (BBBL) esimesel etapil BC Tartu Korvpallikooli 2006 a. sündinud poisid. Saldoks jäi 1 kaotus ja 4 võitu. Sel hooajal mängib sarjas lausa 26 tiimi Leedust, Lätist, Eestist, Venemaalt ning Soomest. Kõik kohtumised olid noortele mängumeestele äärmiselt vajalikud. Võitluslikus esimeses mängus Vilniuse Korvpallikooliga tuli vastu võtta 6-punktiline kaotus. Siis saadi lisaajal 2-punktiga jagu Moskva SH võistkonnast. Järgnes kõva lahing Valmieraga, mille lõpuks tartlased võitsid 38:27. Kaks viimast mängu olid natukene kergemad – Honka (kes polnud oma parimast rivistuses) võideti 46:24 ning Jugla 40:16. Võistkonna treener Gert Prants jäi mängudega üldjoontes rahule kuid liiga palju patustati pallikaotustega. Rõõmu tegi kõige rohkem meeskondlik mäng rünnakul.
Järgmine etapp toimub 1.-3.12 Eestis, asukoht veel täpsustamisel. Võistkond tänab häälekaid fänne kohapeal ning toetajaid kodudes! Võistkonna info BBBL kodulehel:
http://bbbl.info/u10/team/4638161/

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud

Skip to toolbar