Lõuna-Eesti Korvpalli Projekti U12 vanuseklassi peatoetaja on Zebra Autokool.

Team Zebra nime all läks täna võistlustulle Poiste Balti Korvpalli Liigas (BBBL) 11 poissi, erinevatest Lõuna-Eesti korvpalliklubidest.

Zebra Autokooli juhataja Andrus Jallai: “Zebra Autokool toetab hea meelega noortele suunatud spordiprojekte, mille eesmärk on lapsed liikuma saada. Lõuna-Eesti Korvpalli Projekt on väga huvitav ja vajalik väljund ning kutsume ka teisi abistajaid ühinema.”
Team Zebra U12 peatreener Rauno Tamm (Viljandi SK): “See on väga hea võimalus väiksemate klubide mängijatele kogeda ja  panna ennast proovile rahvusvahelises konkuretsis. Ootan huviga eelseisvat hooaga. “
Lõuna-Eesti Korvpalli Projekti eesmärk on pakkuda rahvusvahelist mänguväljundit Lõuna-Eesti maakondade klubide tublimatele poistele, tunnustada nende treenerite tööd ning tõmmata rohkem tähelepanu väikeklubide tegevusele. Projektiga on ühinenud juba Ülenurme KK, Kuremaa Spordikool, Nõo Korvpalliklubi, Tartu valla Spordikool, Kuldre kool, SK Känguru,  Võru Spordikool, Räpina SK. 2017/2018 hooajal osalevad projektis U11 ja U12 võistkonnad.
Projekti koordineerib Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, oma õla on alla pannud Eesti Korvpalliliit ning U12 võistkonna peasponsor on Zebra Autokool. U11 võistkonnal hetkel sponsor puudub.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud