U16 meeskond lõpetas G4S meistrivõistluste põhiturniiri võidukalt!

BC Tartu/Salva lõpetas U16 EMV põhiturniiri I kohaga. Hooaja jooksul koguti 11 võitu ning 3 kaotust.

Viimases mängus kohtuti koduväljakul KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK võistkonnaga. Kuigi esimesel veerandil “tulistasime” põhiliselt Sverre ja Patriku korvidest 29:20 edu, siis edasi kulges mäng punkt-punktis. Jäime hätta Viimsi poiste kiirrünnakute takistamisega ning lisaks sellele tabasid nad hästi väljast. Viimasele rünnakule läksime ühepunktilises kaotusseisus, aga Patrik suutis põhimõtteliselt sireeniga läbimurde lay-upiga vormistada – pall küll mõtles rõnga peal aga kukkus lõpuks sisse. Vastasel jäi 0.1 sek ja sellega nad korvi ei saanud. Seega magus võit koduväljakul.
Veerandfinaalis läheme nüüd kokku KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK ja KK Pauluse paari võitjaga.
Kui oleme edukad, siis 5.-6.05 mängime Final Four’is Raplas.
Turniiritabel ning play-off kahvel:

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud

Skip to toolbar