BC Tartu/Salva I kindlustas U18 vanuseklassis põhiturniiri võidu

Läinud pühapäeval (9.04) toimusid viimased U18 põhiturniiri mängud, kus BC Tartu/Salva I võitis koduväljakul TTÜ Korvpallikooli ja kindlustas sellega ka põhiturniiri võidu.

Mäng kulges tasavägiselt kuni kolmanda veerandaja keskpaigani, siis suutsid Tartu poisid 10-0 spurdi teha ning mängu lõpuni eduseisu hoida. Mäng lõppes võidunumbritega 85:70.

Põhiturniiril saadi 12 võitu ja 2 kaotust ning veerandfinaalis kohtutakse Keila KK ja Kadrina Karude paari võitjaga. Veerandfinaalid mängitakse kahe võiduni, kus esimene ja vajadusel viimane mäng peetakse Tartus. Ajakavasid play-offidele momendil veel saada ei ole.

Põhiturniiri tabel

 

U18 vanuseklassis osaleb ka BC Tartu/Salva II võistkond, kes lõpetas nõrgemas vahegrupis 11 võidu ja 5 kaotusega ning saavutas seal tubli neljanda koha. Pühapäeval, 9. aprillil kohtuti Tartus KK Rae Koss/Rae Spordikooli ja Haabersti SK võistkondadega ning kahjuks tuli mõlemas mängus tunnistada vastaste paremust. Rae Kossule kaotati seejuures lisaajal 75:81 ning Haabestile jäädi alla tulemusega 54:72.

BC Tartu/Salva II jaoks jätkuvad samuti veel mängud. Play-offis minnakse kokku võistkonnaga KA Tallinna Kalev I/TSK. Ka see seeria mängitakse kahe võiduni, kus esimene ja vajadusel viimane mäng toimub kõrgema asetusega võistkonna koduväljakul ehk siis Tallinna võistkonna kodus.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud

Skip to toolbar