U10 ja U11 Kotkad käisid Riias sõpruskohtumistel

Meie korvpallikooli 2006 Kotkad ja 2007 poisid käisid möödunud nädalavahetusel kahe võistkonnaga Riias sõprusmänge pidamas, mida võõrustas kohalik Basketbola Klase nimeline korvpallikool. Lisaks võõrustajate esindustele mängisid BC Tartu noored korvpallurid ka Marupe ja Jugla võistkondade vastu, seega said mõlemad satsid kokku 4 erineva tasemega mängu.

Treener Joosep jäi mängudega rahule: “Poisid olid tublid ja igaüks andis endast parima, milleks ta võimeline oli. Meeldiv oli näha, et sõltumata seisust tablool, toimus väljakul pidev võitlus ja üksteise toetamine. Parandamisruumi on kindlasti igas mänguelemendis. Võibolla kõige rohkem meeskondlikus mängus, mis tihtipeale kippus mänguärevuses ja suures tahtmises ununema.”

Peale enda mänge külastati ka VTB Ühisliiga kohtumist Riia VEF-i ja Moskva CSKA vahel. Mängujärgselt õnnestus poistel küsida ka Euroliiga tiitlikaitsjatelt autogramme ja, kes oskas, oma iidolitega paar sõna vahetada.

BC Tartu Korvpallikool soovib toetuse eest tänada ka kaasareisinud fännidearmeed!

BC Tartu ja Riia VEF mängija Armands Škele

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud

Skip to toolbar