BC Tartu 2008/09 poisid osalesid Mikro mängudel Kohtla-Järvel

BC Tartu kõige nooremad poisid võtsid laupäeval ette teekonna Kohtla-Järvele, kus peeti maha II etapp Eesti Mikro meistrivõistlustel.

Esimene mäng KK HITO 07`poistega, võitlesime kõvasti, aga vanemad ja suuremad poisid võtsid oma, esimesest mängust kaotus 34:52.

Teine mäng KK HITO 08` poistega oli juba hoopis teisest puust, peale rabedat algust saime oma mängu käima ja kirja ka esimese võidu numbritega 50:30.

Kolmas mäng BC Kiviõliga oli kõige pingelisem, terve mängu tagaajaja rollis olnud tartlased, suutsid viimasel veerandil vahe vähendada kaheteistkümnelt punktilt neljale ja mängujärgsete vabavisetega välja võidelda väärtusliku 42:42 viigi

Treener Narits võtab päeva kokku järgnevalt: „ Oli pikk ja tegude rohke päev, kus meie koooli 17 noormängijat said juurde vahvaid võistluskogemusi. Meie parimaks mänguks hindan esimest kaotatud mängu, seal näitasid poisid sisu, võideldi endast suurematega, nagu võrdne võrdsega ja ei antud alla. Viimases mängus andis vist juba natuke tunda pikast päevast tulenev väsimus, sest mängude vahel toimus aktiivsemgi liikumine, kui mängudes. Kedagi esile ei hakka tõstma ja vigu, millega trennis tegeleda saime ka kõvasti.”

2008/09 aasta poisid peavad oma järgmised mängud 19. märtsil, kui osaletakse Tartu Palliklubi korvpalli päeval.

0 kommentaari

Kommenteerimine ei ole lubatud